Csapatépítés

CSALÁDI CSAPATÉPÍTŐK ÓVODAI CSOPORTOKNAK, OSZTÁLYOKNAK
Évek óta jól bevált, keresett szolgáltatásunk az apák napi csapatépítő, mely egy-egy csoport vagy osztály apukáit és csemetéit mozgatja meg és teszi próbára. A kacagás garantált!
Az apák napi csapatépítő sikeréből nőtt ki a családi csapatépítő, mely már az anyukákat is bevonja a nagy játékba. Keressenek bizalommal, még nem volt elégedetlen csapat!
A csapatépítő időtartama 3-4 óra, a helyszín megbeszélés szerint. Javasolt helyszín: Gödöllői Arborétum. A helyszín kritériuma: nagy, sík, kaszált rész.
 
KINCSKERESŐ PROGRAM (kiegészítő szolgá​ltatás az interaktív túravezetéshez)
Sokan keresnek meg, hogy év végi osztálykirándulásukat szeretnék az erdőben, a szabadban eltölteni, de az interaktív túra által kínált 3-4 órás hosszt szeretnék megtoldani valamilyen játékos, lazább programmal. Nekik ajánlom figyelmükbe a kincskereső programot, mely az interaktív túravezetést egészíti ki. 
Lényege, hogy a rendelt jutalomtárgyakat nem csak egyszerűen átnyújtom a túra végén a résztvevőknek, hanem csapatokra osztom a társaságot, a csapatok kapnak egy-egy kincskereső térképet, és indulhat a vetélkedés! Játékos formában rögzítjük a túra során elhangzottakat, és megmozgatjuk a gyerekeket!
Hossza: 1-2 óra. Ezt a szolgáltatást csak iskoláskorúak vehetik igénybe kiegészítő szolgáltatásként.
Barkóca Erdészeti Társaság 2021. ©
Minden jog fenntartva. .